Počítače jsou nepostradatelnou součástí většiny domácností, ale i firem či veřejných institucí. Každý má svá určitá specifika, požadavky a představy. Díky naší dlouholeté praxi, zkušenostem a pravidelnému absolvování školení jsme schopni sestavit počítačové sestavy přesně podle vašich požadavků.

Navštivte naši prodejnu a vybereme nejlepší možné řešení vám šité přímo na míru.

Nevíte si rady, co by taková počítačová sestava měla mít? Rádi Vám poradíme. 

Pokud přemýšlíte o pevném počítači, notebooku či tabletu do domácnosti, pracovního prostředí, chcete si pořídit herní notebook nebo nejlépe obojí dohromady, doporučujeme si předem sepsat pár bodů, podle kterých se budeme orientovat:

  • Jaký výkon a využití se od PC či notebooku očekává, tzn. na počítači se budou hrát převážně hry nebo se bude používat jen ke psaní seminárek, posílání e-mailů, brouzdání po internetu apod.
  • Kolik chcete za počítač utratit.
  • Budou potřeba další příslušenství k počítači: myš, klávesnice, monitor, tiskárna, externí a interní pevné disky, ochrana před viry, modemy, routery a další síťové prvky apod.
  • U notebooků velikost – uhlopříčka, hmotnost, rozlišení displeje, možnost konektivity, pevnost a podsvícení klávesnice, zda má mít notebook numerickou klávesnici, výdrž baterie, která se hodí především na cestách.
  • Jaká společnost Vám bude poskytovat zárukuči zaručovat dostupnost
  • Jaké budete potřebovat softwarové zabezpečení.

Pokud si stále nejste jisti, soustřeďte se i na zdánlivé maličkosti. Co je pro Vás priorita? Budete si chtít pouštět filmy – DVD mechanika, poslouchat hudbu – kvalita reproduktorů, účastníte se on-line školení, přednášek – integrovaná web kamera a mikrofon atd.

Takto sepsané body nám velmi pomohou pochopit vaše představy. Je tedy nesmírně důležité se před příchodem na prodejnu a následnou objednávkou připravit.

Většinu příslušenství vedeme u nás skladem, nemusíte je tak obstarávat na více místech. Pokud máte požadavky, které nejsou běžné a jsme schopni je po domluvě a kontrole u dodavatelů sehnat, rádi je na vaše přání objednáme.  

Categories: Uncategorized

1 Comment

A WordPress Commenter · November 1, 2022 at 9:07 am

Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.

Comments are closed.